Firma soției fostului șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, atacată cu focuri de armă

Publicat: 05 04. 2019, 10:53

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor, joi seara, polițiștii au fost sesizați prin 112 de către o femeie de 55 de ani, din Oradea, că, în perioada 3 – 4 aprilie, ora 23.00, persoane necunoscute au distrus peretele din sticlă de la intrarea într-o societate comercială (clădire de birouri) din Oradea.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că peretele din sticlă din exteriorul clădirii prezintă patru orificii cu diametrul de 5 mm.

În apropierea clădirii, au fost descoperite două bile din metal, cu același diametru, care urmează să fie supuse expertizării, pentru a se stabili tipul și proveniența acestora.

„Cercetările sunt continuate de Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare, în urma plângerii formulată de orădeanca de 55 de ani”, arată sursa citată.

Presa locală scrie că societatea asupra căreia s-au tras focuri de armă este a soției fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.