Florentin Pandele câștigă un nou mandat de primar al orașului Voluntari. Soția edilului a pierdut Capitala

Publicat: 28 09. 2020, 09:30
Florentin Pandele câștigă un nou mandat de primar al orașului Voluntari. Soția edilului a pierdut Capitala / Mediafax FOTO

Una caldă și alta rece în familia Gabrielei Firea! Soțul fostului primar al Capitalei a câștigat un nou mandat de primar al orașului Voluntari, din județul Ilfov.

Potrivit rezultatelor provizorii BEC, candidatul PSD Florentin Pandele a obținut 71% dintre voturile alegătorilor din Voluntari, în timp ce pe locul secund s-a situat candidatul USR Bogdan Rolea, cu 18%.

La alegerile locale de duminică, 27 septembrie, prezența la vot în orașul Voluntari a fost de 42,68%, la urne venind 15.501 de alegători.

Pandele a obținut 10.798 voturi, potrivit datelor provizorii. Pandele este primar al orașului Voluntari încă din anul 2000.

Florentin Pandele, reacție după eșecul Gabrielei Firea: „Îmi voi câștiga soția și mama copiilor. I s-au tăiat 30 cm din colon”

Florentin Pandele a declarat că, în ciuda eșecului soției sale, Gabriela Firea, în cursa pentru PMB, el își va recupera soția și mama copiilor. Acesta a vorbit și despre operațiile lui Firea.

„Vreau să vă spun faptul că dacă Gabi va pierde alegerile ,pentru mine nu va fi o mare pierdere. Îmi voi câştiga soţia şi mama copiilor. Începând din ianuarie până în iulie, Gabi a suferit trei intervenţii chirurgicale. I s-au tăiat 30 de centimetri din colon prima dată şi alţi 29 după altă intervenţie. A stat trei luni de zile cu o pungă”, a declarat Florentin Pandele, conform Romania Tv.

„Am să vă spun şi trei cauze care au generat pierderea Primăriei Capitalei. Cauza principală a fost după părerea mea echipa de miniştri pe care a avut-o PSD-ul din 2017 până când au pierdut alegerile. Gabi a făcut numeroase adrese ca să primească ELCEN-ul. A doua cauză este Victor Ponta. Gabi Firea a luptat singură”, a menţionat acesta.

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Diferența devine irecuperabilă! Nicușor Dan, 41,82% din voturi, Gabriela Firea, 37,4%. Traian Băsescu, pe locul trei, cu 10,81%

Nicușor Dan, candidatul PNL- USR PLUS la Primăria Capitalei, a obţinut 41,82% din voturi la alegerile locale de duminică, în timp ce rivala sa de la PSD, primarul în funcţie Gabriela Firea are un scor de 37,4%, indică datele parţiale după numărarea a peste 90% din voturi.