Florin Cîțu, după ce PSD a cerut să știe de ce liberalii nu prezintă bugetul: „De ce pun proștii întrebări când oricum nu înțeleg răspunsurile?”

Publicat: 23 10. 2020, 21:02
Actualizat: 06 04. 2021, 15:32
Florin Cîțu, după ce PSD a cerut să știe de ce liberalii nu prezintă bugetul: „De ce pun proștii întrebări când oricum nu înțeleg răspunsurile?” / Sursă Foto: Mediafax Foto

Ministrul Finanțelor Florin Cîțu a răspuns dur cererii PSD de a ști „de ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021?”. Acesta a scris ironic pe pagina sa de Facebook: „De ce pun proștii întrebări când oricum nu înțeleg răspunsurile?”

Florin Cîțu, răspuns ironic pentru PSD

Răspunusl ministrului Finanțelor Florin Cîțu la cererea PSD de a ști „de ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021” nu a întârziat să apară, acesta spunând că cei de la PSD nu ar mai trebui să pună întrebări al căror răspuns nu îl înțeleg.

„De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere!

La întrebarea psd-istilor “de ce nu prezintă PNL bugetul pe 2021” nu se poate raspunde decât cu o altă întrebare : de ce pun proștii întrebări când oricum nu înțeleg răspunsurile?”- a scris ministrul Finanțelor pe pagina sa de Facebook.

„De ce ascunde #PNL bugetul pe anul 2021? Pentru că urmează redeschiderea discuțiilor cu FMI, iar Guvernul Orban urmează să majoreze TVA, să taie – așa cum au mai făcut! – salarii și să concedieze masiv pentru a acoperi găurile din buget produse prin măsurile haotice din acest an.

Dacă l-ar prezenta public, bugetul ar demasca toate măsurile de #austeritate pregătite pentru anul următor. Însă PNL nu își permite aflarea adevărului înainte de alegeri!”- a fost mesajul social-democraților.