Foarte cunoscut în SOCIETATE, fără probleme PENALE, se enervează GREU. Un candidat-surpriză la ALEGERILE PREZIDENȚIALE se autoevaluează

Publicat: 24 01. 2019, 00:50
La capitolul plusuri, Radu Moraru se bucură de un „suport media la dispoziție 100%„.
 
Moraru are însă și puncte slabe: dușmani politici și economici, situația financiară precară a afacerilor sale, lipsa unei bune prezențe pe rețelele de socializare, ticuri de exprimare enervante și jignitoare, radicalizare prin creștinism, scrie paginademedia.ro, citând analiza SWOT.
 
Pe de altă parte, Radu Moraru este „foarte cunoscut în societatea românească, patronul televiziunii Nașul TV-suport media la dispoziție 100%, bun vorbitor, foarte greu de enervat în public”.
 
 

 

În analiza sa SWOT, candidatul Moraru vorbește despre oportunitățile INDEPENDENTE de persoana sa, care l-ar putea ajuta în cursa pentru fotoliul de președinte al țării: imaginea dezastruoasă a clasei politice, corupția uriașă, încrederea foarte scăzută în oamenii politici, partidele mici, fără lideri prolifici, mulțimea de români care NU vin la vot și „28 de ani de minciuni politice și neîmpliniri economico-sociale”.

„Să fiți iubiți, oameni buni! Mă știți așa, la masa asta, de aproape o viață. Am convins milioane de români că pot face o televiziune liberă Nașul Tv și acum a sosit timpul să vă conving, milioane de oameni, că voi fi un președinte mai bun. Un președinte de țară, un om care își iubește neamul și țara. La 100 de ani cred că România merită un președinte mai bun, care să aducă liniște, prosperitate, să scăpăm odată de griji, sărăcie și puțin să ne fie mai bine.

 

Românul se mulțumește cu puțin, dar nici acest puțin nu i-a fost dat în anii ăștia grei. Să fiți iubiți, ne pregătim în 2019 să luptăm și de aici se poate întâmpla orice. Cu orice risc, cu multă energie, de unul singur, pentru că voi fi independent, voi fi și voi încerca patru ani, măcar patru ani să fiu cel mai bun președinte! Să fiți iubiți!”, este mesajul lui Moraru.

foto: paginademedia.ro