VRANCEA. Gestul unui tânăr de 22 ani după ce iubita sa, o minoră de 13 ani, a pus capăt relației

Publicat: 20 05. 2020, 20:36
Actualizat: 20 05. 2020, 20:38
Un bărbat care a păgubit peste 300 de persoane de aproximativ 150.000 de euro a fost reținut

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din oraşul Focşani, județul Vrancea, este cercetat într-un dosar penal în care este acuzat de act sexual cu un minor, şantaj şi pornografie infantilă.

Concret, bărbatul este acuzat că a realizat mai multe fotografii compromițătoare cu iubita sa, o minoră de 13 ani, cu care a întreținut și relații sexuale, iar apoi a șantajat-o, amenințând-o că le publică pe reţelele de socializare.

Poliţiştii au percheziţionat domiciliul tânărului şi au descoperit imaginile cu conţinut sexual explicit în telefonul acestuia.

„Din investigaţii a reieşit că, în cursul anului 2019, un tânăr de 22 de ani, din municipiul Focşani, ar fi început o prietenie cu o minoră de 13 ani, relaţie ce a durat mai multe luni, timp în care cei doi ar fi întreţinut şi raporturi sexuale. După ce minora a încetat această relaţie, tânărul ar fi şantajat-o cu difuzarea în mediul online a unor fotografii şi imagini cu conţinut sexual explicit, efectuate pe parcursul relaţiei lor de prietenie. În urma activităţilor desfăşurate a fost ridicat un telefon mobil, în care, după efectuarea percheziţiei informatice au fost găsite mai multe imagini cu minora”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de poliție Județean (IPJ), Vrancea, citați de Mediafax.

Tânărul a fost dus la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Vrancea pentru audieri și faţă de el a fost dispusă măsura controlului judiciar.

O femeie din Vrancea a incendiat mașina unei cunoscute asistente TV, crezând că este bolidul presupesei amante a soțului

Mașina asistentei TV Loredana Chivu a fost incendiată, la începutul acestei luni, în Vrancea, după ce aceasta i-a împrumutat bolidul fratelui său.

Bolidul asistentei a fost incenidat de o femeie din Panciu, care bănuia că soțul său are o relație extraconjugală cu o tânără din Bizighești. Femeia și-a pus în minte un plan de răzbunare.

Coincidența a făcut ca în vizită la femeia pe care soția o credea a fi amanta soțului său, se afla fratele Loredanei Chivu, care conducea mașina asistentei, potrivit Monitorul de Vrancea.