Focuri de armă într-o discotecă pentru că un tânăr amenința polițiști cu un cuțit de bucătărie

Publicat: 19 01. 2015, 09:33

Potrivit Poliției Județene Suceava, Poliția orașului Frasin, a fost sesizată, sâmbătă, de un tânăr de 26 de ani, din comuna Stulpicani, că în timp ce se afla la o discotecă de pe raza comunei, a fost agresat de doi tineri, iar în discotecă i-a rămas haina cu care era îmbrăcat.

Polițiștii au mers în zonă împreună cu tânărul agresat, i-au identificat pe cei doi agresori, doi localnici de 24 de ani și care, la vederea tânărului, au continuat să aibă un comportament agresiv.

Astfel, unul dintre cei doi agresori a scos din buzunar un cuțit de bucătărie și a adresat amenințări atât la adresa victimei, cât și la adresa polițiștilor.

Deși i s-a solicitat în mai multe rânduri să lase cuțitul din mână, agresorul a refuzat, motiv pentru care, după somațiile legale, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de avertisment, după care tânărul s-a conformat și a aruncat cuțitul.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice , dar și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.