Focuri de armă într-o parcare de pe Autostrada Timișoara-Arad. Doi șoferi care furau motorină din rezervoarele camioanelor parcate au fost prinși

Publicat: 27 09. 2022, 22:13
Sursa FOTO: Pixabay

Mai mulți bărbați care furau motorină din rezervoarele camioanelor aflate într-o parcare de pe autostrada Arad-Timișoara, au fost prinși de polițiști. Oamenii legii au tras mai întâi câteva focuri în plan vertical.  

Trei bărbați, care ar fi șoferi în cadrul unor firme de transport, sustrăgeau combustibilul din rezervoarele camioanele altor șoferi, care erau parcate în dreptul localității Șagu și îl încărcau într-un alt camion, scrie aradon.ro.

Șoferii păgubiți au sesizat poliția, care de mai multe zile se afla pe urmele hoților. Ajunși în parcarea de pe autostradă, polițiștii au prins doi dintre suspecți, după ce au tras două focuri de armă în plan vertical.

Al treilea suspect a reușit să fugă cu un camion înmatriculat în județul Dâmbovița, care avea capul tractor de culoarea roșie. Cel mai probabil este vorba despre camionul cu care au venit cei trei la furat, transmite sursa citată. Polițiștii încearcă acum să dea de urma lui.

Cercetările în acest caz se efectuează sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.