Fost om de afaceri, găsit fără suflare în locuința sa din Târgu Jiu. Bărbatul a dat faliment, iar în ultimul timp era ajutat de vecinii lui

Publicat: 16 01. 2023, 20:46

Un om de afaceri din municipiul Târgu Jiu a fost găsit fără suflare, luni dimineața, în locuința sa. Bărbatul a fost printre primele persoane care a deschis magazine în cartierul 9 Mai.

Alexandru Blidea, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit mort în locuința lui.

Bărbatul a fost printre primii oameni de afaceri care a deschis magazine în cartierul 9 Mai, însă a dat faliment după un timp.

El locuia singur și avea un fiu plecat în Italia care îl mai vizita din când în când.

Acesta a rămas doar cu mica locuință aflată lângă stația peco din cartierul 9 Mai, deoarece banca i-a pus sechestru pe restul bunurilor.

Ajunsese să lucreze cu ziua și mai era ajutat de vecini.

Bărbatul a avut numai probleme în ultimul timp

Și cum ghinioanele s-au ținut lanț, în urmă cu mai bine de un an, și casa i-a fost afectată de un incendiu puternic.

Vecinii au pus mână de la mână și l-au ajutat să își refacă locuința.

Poliția a deschis o anchetă pentru moarte suspectă, urmând să fie efectuate cercetări pentru a se stabili cauzele decesului.

„La fața locului, s-a deplasat echipa operativă, care a stabilit faptul că un bărbat de 54 de ani, din municipiul Târgu-Jiu a fost găsit decedat, căzut pe podea, în locuința de domiciliu.

Din verificările preliminare, nu au fost identificate urme de violență asupra bărbatului, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabiliri cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj, potrivit Antena3.ro.