Fostul ambasador al României la Belgrad, Ștefan Glăvan, implicat într-un accident rutier

Publicat: 15 12. 2013, 12:09
Actualizat: 14 02. 2019, 21:28

Fostul ambasador al României la Belgrad Ștefan Glăvan a fost implicat, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier în apropierea municipiului Lugoj, după ce a pierdut controlul volanului, iar mașina a ieșit în afara șoselei, fără ca acesta să fie rănit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Timiș, Mirela Drăghicioiu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că la intrarea în localitatea Iosifălău din județul Timiș a avut loc un accident rutier în care a fost implicat fostul ambassador al României la Belgrad Ștefan Glăvan.

„Șoferul se îndrepta cu mașina spre Timișoara, iar în dreptul localității Iosifălău, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, mașina ieșind în afara părții carosabile și ajungând pe câmpul de lângă șosea”, a declarat Mirela Drăghicioiu.

Potrivit acesteia, șoferul nu a fost rănit și a ieșit singur din mașină, nefiind nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare.

În urma accidentului mașina în care se afla fostul demnitar a fost grav avariată.

Conform sursei citate, în urma accidentului Glăvan a fost amendat de polițiști.

Ștefan Glăvan a fost ambassador al României la Belgrad în perioada 2000-2004. De asemenea, în perioadele 1990-1992 și 1996-2000 el a fost senator, respectiv deputat.