Fostul director al Aeroportului Internațional Bacău a dat în judecată Consiliul Județean

Publicat: 15 02. 2012, 11:47
Actualizat: 03 06. 2012, 16:48
Fostul director al Aeroportului Internațional Bacău a dat în judecată Consiliul Județean Bacău, nemulțumit de modul în care a fost îndepărtat de la conducerea aeroportului.

Fostul director al Aeroportului Internațional Bacău a dat în judecată Consiliul Județean Bacău, nemulțumit de modul în care a fost îndepărtat de la conducerea aeroportului. Cristian Stanciu, fostul director al aeroportului din Bacău, a demisionat la sfârșitul anului trecut.

"Mi-am dat demisia pentru că am spus că nu se poate zbura cu avioane mari pe pistă, iar președintele Dragoș Benea nu a fost de acord. I-am spus că eu nu accept așa ceva, iar el mi-a cerut să se zboare, că, dacă nu, mă mazilește. Eu mă supun regulilor de zbor! Mi-am dat demisia, iar, ulterior, Autoritatea Aeronautică mi-a dat dreptate și a interzis zborul avioanelor mari, așa că am revenit și eu asupra demisiei", a declarat Cristian Stanciu. Acesta și-a angajat un avocat și a acționat decizia instituției în instanță.

Dragos Benea, președintele CJ Bacău, spune că instituția are juriști pentru proces. "Nu l-am mai văzut pe domnul Stanciu de la ședința de Consiliu Județean. Nu a venit măcar o dată să stăm de vorbă amiabil. Eu nu vreau răul nimănui! Mă interesează doar să meargă aeroportul. Chichițele avocățești să le rezolve în instanță", a declarat Benea.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro