Fotbalistul Gabi Tamaș, prins BĂUT la volan în Israel. Cu ce viteză conducea românul

Publicat: 26 03. 2019, 15:40

Fundașul ar fi fost urmărit pe autostradă de poliție, cu 205 km/h, dublu față de limita de viteză cu care se circulă în zona respectivă. Totul s-a derulat pe câțiva km, după ce polițiștii au reușit să oprească mașina românului. Oamenii legii l-au supus unui control cu aparatul etilotest și s-a dovedit că Tamaș avea o concentrație alcoolică în aerul respirat de 0.77g/l.

Presa din Israel a aflat că Tamaș se află în momentul de față la tribunal, în așteparea unei decizii. Fundașul român este însoțit de un oficial al echipei.

Deși numele fotbalistului nu a fost făcut public, Gabi Tamsș este singurul fotbalist din lotul lui Hapoel Haifa născut în 1983.

„În această seară, un ofițer care lucra pe străzi a surprins o mașină care circula cu 205km/h. A început să-l urmărească și l-a oprit după câțiva kilometri. Vorbind cu șoferul care era alături de două femei, polițistul a descoperit că acesta nu vorbea ebraică și că trăia în Israel de un an și jumătate. Polițistul a simțit mirosul de alcool din mașină iar șoferul, un bărbat născut în 1983, a fost supus la un test de alcoolemie ce a detectat un nivel de trei ori mai mare decat cel permis de lege”.

Foto: sport1.maariv.co.il