FOTO. Cum arată fiica fostului principe Nicolae al României: „Îmi pare că seamănă cu Regina Ana”

Publicat: 21 05. 2020, 11:34
Actualizat: 21 05. 2020, 11:41
FOTO. Cum arată fiica fostului principe Nicolae al României: „Îmi pare că seamănă cu Regina Ana”

Fiica fostului principe Nicolae al României a topit inimile românilor. Iris Anna, fiica de patru ani a acestuia, face valuri pe rețelele sociale.

Mama fetiței, Nicoleta Cîrjan, a distribuit pe contul oficial o fotografie gingașă cu fiica ei, care a atras numeroase comentarii frumoase.

O relație imposibilă

„Atâta fericire. Atât de perfectă”, a scris Nicoleta Cîrjan pe Facebook în dreptul unei fotografii cu fiica ei de 4 anișori.

Sute de oameni au complimentat copilașul născut dintr-o relație aproape imposibilă. „Îmi pare că seamănă cu Regina Ana”, a scris o voce admiratoare.

Desigur, mulți au comparat-o pe Iris Anna cu o adevărată prințesă, deși nu va putea niciodată să fie parte a Casei Regale a României.

Iris Anna s-a născut în urma relației Principelui Nicolae cu „o femeie din popor”, relație care a dinamitat Familia Regală a României, scrie site-ul știrileprotv.ro. Mâniat, la 1 august 2015, Regele Mihai i-a retras lui Nicolae titlul de Principe al României!

Principele a dovedit că este tatăl lui Iris Anna

Chiar Principele Nicolae a cerut un test de paternitate care a demonstrat că el este tatăl fetiței Iris Anna, a scris presa la vremea respectivă.

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată”, a declarat public nepotul Regelui Mihai.

În luna septembrie a anului 2018, fostul principe Nicolae s-a însurat cu Alina Binder, o tânără absolventă de ASE, cu master în Relații Economice Internaționale.