DRAMA prin care trece antrenorul Petre Grigoraș. Fratele său a fost răpus de coronavirus / „A fost înmormântat în 5 minute, fără slujbă”

Publicat: 31 03. 2020, 15:46
Actualizat: 31 03. 2020, 15:48

Antrenorul de forbal Petre Grigoraş, care a făcut carieră în Liga 1 a dezvăluit că fratele său în vârstă de 59 de ani a fost răpus de coronavirus.

„Ieri (luni, 30 martie-n.r.) mi-a murit un frate de coronavirus, am şi alte probleme. El era în Zemeş, în zona Bacăului, a fost răpus de această boală la 59 de ani. Nu am putut merge la înmormântare, deja astăzi în 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă, familia este în carantină, este îngrozitor, dar asta e viaţa”, a declarat Petre Grigoraș pentru site-ul doarromania.ro.

Celebrul antrenor a precizat că acum se află la Constanța și susține că nu se teme de acest nou virsu, chiar dacă i-a ucis fratele.

 „Am plecat de pe 12 martie, de când s-a oprit campionatul. Atât eu, cât şi o parte dintre fotbaliştii care erau din alte localităţi. Am discutat cu conducătorii, cu oamenii de acolo, vorbesc cu ei în fiecare zi. De la cub deocamdată nu e nimeni infectat. Nici jucători, nici angajaţi. Dar sigur că există o stare de teamă. Mie nu o sa-mi fie frică să revin pentru ca sunt convins că atunci când se va putea juca fotbal vom fi în siguranţă”, a mai spus Petre Grigoraş.

FOTO: doarromania.ro