Funar: O funcționară din primăria Cluj semnează acte în locul lui Boc

Publicat: 15 02. 2012, 11:44
Actualizat: 08 05. 2012, 14:01
Senatorul PRM Gheorghe Funar a reluat, astăzi, acuzațiile la adresa primarului din Cluj-Napoca, Emil Boc, care ar permite unei funcționare din Primărie să semneze documente în locul său, susținând că liderul PD se teme de numirea Noricăi Nicolai la Justiție pentru că aceasta va verifica situația.

Senatorul PRM Gheorghe Funar a reluat, astăzi, acuzațiile la adresa primarului din Cluj-Napoca, Emil Boc, care ar permite unei funcționare din Primărie să semneze documente în locul său, susținând că liderul PD se teme de numirea Noricăi Nicolai la Justiție pentru că aceasta va verifica situația. În replică, Emil Boc a anunțat că îl va da în judecată pe Gheorghe Funar.

Senatorul PRM a declarat, într-o conferință de presă, că Boc se teme de venirea Noricăi Nicolai la Ministerul Justiției pentru că aceasta va dispune verificarea modului în care sunt semnate de către primarul Clujului actele oficiale ale Primăriei. El a prezentat o invitație la un eveniment cultural pe care a primit-o de la primarul Emil Boc, semnată în zilele edilul șef al Clujului ar fi lipsit din oraș.

Boc a ținut să precizeze că și în ziua invocată de Funar era în municipiul Cluj-Napoca, fiind timp de peste patru ore în ședința Consiliului de Administrație al Universității Cluj și făcând chiar și o conferință de presă după finalizarea discuțiilor și numirea lui Anton Doboș în funcția de manager general și președinte al Consiliului de administrație la Universitatea Cluj.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro