Furt de 5000 euro dintr-o locuință din Rădăuți, hoții au stins luminile lăsate aprinse de proprietar

Publicat: 02 01. 2014, 12:42

Un rădăuțean a reclamat, miercuri, Poliției că i-a fost furată din casă suma de 5000 de euro când a fost plecat cu familia la biserică și că și-a dat seama că în casă a pătruns cineva după ce, la întoarcere, luminile din casă, lăsate aprinse, fuseseră stinse, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Rădăuți, a sesizat, miercuri, prin 112 că hoții au pătruns în casă, de unde au furat 5000 de euro.

Polițiștii au stabilit că membrii familiei părții vătămate au plecat cu autoturismul la o biserică din localitate, iar când s-au întors la domiciliu au observat că becurile ce le-au lăsat aprinse la plecare erau stinse.

Cu ocazia cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că hoții au escaladat gardul împrejmuitor al locuinței, după care au forțat geamul rabatat de la beci și au pătruns în locuință, de unde au sustras suma de 5.000 euro.

În acest caz a fost deschis un dosar pentru furt calificat și se fac cercetări pentru identificarea hoților și recuperarea prejudiciului.