Gabriela Firea este în doliu: „Drum lin spre locul fără durere şi suspin”

Publicat: 01 11. 2020, 12:34
Actualizat: 06 04. 2021, 15:28
Gabriela Firea este în doliu: „Drum lin spre locul fără durere şi suspin”. FOTO: MEDIAFAX/FOTO

Fostul edil al Capitalei Gabriela Firea este în doliu, după ce bunicul ei din partea mamei a încetat din viaţă. Ea a  anunţat pe pagina ei de Facebook că este prima duminică fără bunicul din partea mamei.

Prima duminică fără bunicul Gheorghe, tatăl mamei noastre. A luptat în razboi, s-a întors rănit, a crescut copii şi nepoţi, a iubit lumea şi viata…avea o caligrafie impecabilă, cânta la mai multe instrumente, era sufletul petrecerilor. A plecat spre o lume mai liniştită, la 97 de ani. Cu o zi înainte, a cântat…. drum lin spre locul fără durere şi suspin, bunicule”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea îl ironizează pe Nicușor Dan după „gafa” cu biletul unic

Gabriela Firea îl ironizează pe succesorul său la Primăria Capitalei, după ce Nicușor Dan a spus că în curând va exista un bilet unic pentru mijloacele de transport public de suprafaţă din Capitală, aflate în subordinea Primăriei Generale şi pentru Metrou, aflat în subordinea Ministerului Transporturilor. Biletul unic există din 2017 și poate fi achiziționat de la orice ghișeu STB sau Metrorex, iar gafa noului primar general nu a trecut neobservată.

„Să-i spună cineva primarului dreptei unite că există DEJA bilet unic în Bucuresti, de vreo 3 ani, cu ajutorul căruia se poate circula și cu metroul, și cu autobuzul etc. A zis azi că el “va implementa biletul unic imediat”, a scris Firea pe Facebook.