GALERIE FOTO. Un bărbat a murit în urma unui accident produs în Ilfov

Publicat: 14 06. 2020, 15:51

Un bărbat de 44 de ani a murit în urma unui accident produs într-un sat din județul Ilfov. Bărbatul a a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu o autoutilitara, condusă regulamentar.

În cursul acestei zile, în jurul orei 11:30, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, despre producerea unui eveniment rutier pe șoseaua de centură- sat Cățelul.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov s-au deplasat la fața locului, pentru cercetări.

Din primele verificări a rezultat faptul că, un bărbat de 44 de ani, a condus un autoturism, pe strada Libertății, din direcția Sat Cățelu către DNCB, iar la coborârea de pe pod, a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu o autoutilitara, condusă regulamentar .

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea ușoară a unui pasager din autoutilitară, aceasta din urmă fiind transportată la unitate medicală din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală care a ridicat trupul neînsuflețit de la locul accidentului rutier.
Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, în cadrul unui dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Accident grav produs pe E60. Două autotrenuri s-au făcut praf!

Un accident horror s-a produs, în noaptea de vineri, 12 iunie, pe E60, la ieşire din Sighişoara spre Târgu Mureş. În coliziune au fost implicate două autotrenuri, iar ambii șoferi se zbat acum între viață și moarte la UPU SMURD Târgu Mureș!

În total, patru persoane au ajuns la spital în urma accidentului de pe E60. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de circulație mai bine de șapte ore!