TRAFIC. Accident horror pe E60! Două autotrenuri s-au făcut praf! Șoferii, în stare gravă

TRAFIC. Accident horror pe E60! Două autotrenuri s-au făcut praf! Șoferii, în stare gravă
TRAFIC. Accident horror pe E60! Două autotrenuri s-au făcut praf! Șoferii, în stare gravă
Publicat: 13/06/2020, 10:31
Actualizat: 13/06/2020, 10:40

Un accident horror s-a produs, în noaptea de vineri, 12 iunie, pe E60, la ieşire din Sighişoara spre Târgu Mureş. În coliziune au fost implicate două autotrenuri, iar ambii șoferi se zbat acum între viață și moarte la UPU SMURD Târgu Mureș!

În total, patru persoane au ajuns la spital în urma accidentului de pe E60. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de circulație mai bine de șapte ore!

Accidentul de pe E60 a avut loc la ora 2 noaptea

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea”, din judeţul Mureş, Dan Petru Daniel, accidentul s-a petrecut în jurul orelor 2 noaptea.

La fața locului a intervenit de urgență Detaşamentul Sighişoara. A fost adusă  inclusiv echipa de descarcerare, deoarece unul dintre conducătorii auto a rămas blocat în cabina autovehiculului și nu putea fi scos.

Ambii conducători ai autotrenurilor au fost transportaţi în stare gravă la UPU SMURD Târgu Mureş, la fel şi o femeie şi un copil, aflaţi în unul dintre cele două autovehicule. Aceștia din urmă au suferit doar traumatisme uşoare.

Circulație blocată pe E60 timp de șapte ore!

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Emanuela Fărcaş, a declarat pentru Agerpres că, din primele cercetări la faţa locului, cauza producerii accidentului a fost neadaptarea vitezei de către unul dintre şoferi la condiţii de carosabil umed, în curbă deosebit de periculoasă.

„Pe DN13 (E60), la kilometrul 119+450 de metri, la ieşirea din Sighişoara către Târgu Mureş, a avut loc o coliziune între două autotrenuri. În urma impactului, conducătorii celor două vehicule au suferit leziuni grave.

Circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri timp de peste şapte ore, fiind deviată pe o rută ocolitoare. Din primele cercetări la faţa locului, cauza producerii accidentului a fost neadaptarea vitezei la condiţii de carosabil umed, într-o curbă deosebit de periculoasă”, a precizat Emanuela Fărcaş.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase