GÂNDUL LIVE. Florinela Georgescu, ANM: „Episodul de instabilitate va dura două zile. De miercuri încolo vom avea iar temperaturi foarte ridicate”

Publicat: 24 08. 2020, 12:54
Actualizat: 24 08. 2020, 13:39

This browser does not support the video element.

Florinela Georgescu (director meteorologie aplicată ANM), a anunțat, la GÂNDUL LIVE, cum va fi vremea în această săptămână. Informația le va folosi cel mai mult celor care încă se mai află în vacanță.

„Ne îmbrăcăm mai spre cald”

„O săptămână în care ne îmbrăcăm mai spre cald. Mai ales dacă locuim în sud, est. Unde sunt temperaturi de 30 de grade la București, temperaturile vor mai crește în următoarele câteva ore. Rămânem cu caniculă, în S-E teritoriului, iar după ce va trece instabilitatea, vor fi temperaturi de peste 30 de grade cam peste tot!

Iar instabilitatea se va accentua astăzi, va rămâne accentuată, mai ales în zona Carpaților Orientali, Meridionali, în Transilvania, zone din Moldova, așteptăm averse torențiale, e cod portocaliu.

„Pe litoral va fi frumos toată săptămâna”

Episodul de instabilitate va ține două zile. Fenomenele sunt temporare. De miercuri încolo revine vremea în general bună, cu temperaturi foarte ridicate. Sigur că această veste e bună pentru cei care încă mai au vacanță. Pe litoral va fi bine toată săptămâna și în weekendul viitor”, a declarat Florinela Georgescu la GÂNDUL LIVE.