GÂNDUL LIVE. Tudor Chirilă: Asistăm la o degradare totală a procesului de educație! Guvernul dă dovadă de incompetență

Publicat: 04 11. 2020, 11:59
Actualizat: 04 11. 2020, 12:48

This browser does not support the video element.

Tudor Chirilă critică dur guvernul României, care nu reușește să ia măsuri în sprijinul elevilor, în pandemie, pentru a ține școlile deschise, în condițiile în care învățământul online nu a dat randament. „E dezastruos!”, spune artistul într-o intervenție dură pe Facebook.

„Mi se pare că suntem într-un moment de degradare totală a procesului nostru de educație. Că vorbim despre un guvern și aș vrea aici să mă refer la Ministerul Educației, un guvern incompetent, care nu reușește să controleze situația educațională din România, nu reușește să își împlinească un mandat de management.

Toate țările occidentale care au cazuri mult mai multe decât România, care sunt chiar în lockdown, au decis că școala este cel mai important lucru pentru copiii acestor nații, că școala trebuie să continue.

E dezastruos faptul că alegem să nu facem totul, să nu găsim o soluție pentru clasele primare. Cred că se pot găsi soluții. Sunt unele școli care au făcut eforturi susținute în a respecta normele Covid și au reușit să nu aibă cazuri”, a declarat Tudor Chirilă.