Geoană anunță că se mută din casa RA-APPS: Voi renunța la contract

Publicat: 04 12. 2014, 14:04

„RA-APPS are 700 de locuințe pe care le închiriază la prețul pieței. Eu sunt unul din cei 700 de chiriași al RA-APPS care plătesc prețul pieței, un preț foarte mare. Nu există în acest moment un interes al meu pentru a continua să stau aici. Voi notifica în aceste zile RA-APPS cu privire la faptul că sunt în curs de mutare și voi renunța la acest contract”, a spus Geoană.

El le-a transmis celor care au pus presiune, inclusiv prin mijloace mediatice, referitor la tema casei în care stă, că sunt „penibili”.

„Celor care înceară de o manieră penibilă să pună presiune prin orice mod, inclusiv prin mijloace mediatice, pe un rival politic, le spun că sunt absolut penibili și să nu se mai agite – voi fi în altă casă și casa revine RA-APPS. Sper să găsească un chiriaș care să plăteadăcă chiria pieței, așa cum o plăteam eu”, a spus Geoană.

El a arătat că plătește o chirie lunară de peste 3.000 de Euro pentru casa de la RA-APPS.

Senatorul Mircea Geoană, exclus din PSD, a anunțat, pe 28 noiembrie, că a renunțat la funcția de Înalt reprezentant al prim-ministrului, arătând că a fost o funcție în mare măsură formală, pe care a acceptat-o „din dorința de a da un pic de credibilitate” acțiunii Guvernului.

Mircea Geoană a fost numit în 12 februarie 2014, de către premierul Victor Ponta, drept Înalt Reprezentant al primului-ministru pentru promovarea proiectelor economice strategice și de diplomație publică, post înființat în cadrul Cancelariei premierului, activitatea fiind onorifică și neremunerată.