Geoană compară tandemul PD – PLD cu Popeye Marinarul

Publicat: 15 02. 2012, 10:37
Actualizat: 27 06. 2012, 17:12
Președintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoană, aflat, luni, la Râmnicu Vâlcea, a comparat tandemul Partidul Democrat - Partidul Liberal-Democrat cu "Popeye Marinarul, care își umflă mușchii, în condițiile în care spanacul a fost deja vărsat pe jos".

Președintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoană, aflat, luni, la Râmnicu Vâlcea, a comparat tandemul Partidul Democrat – Partidul Liberal-Democrat cu "Popeye Marinarul, care își umflă mușchii, în condițiile în care spanacul a fost deja vărsat pe jos".

Geoană a mai spus că nu înțelege demersul celor din PD și PLD în ceea ce privește introducerea de către aceste partide a unei moțiuni de cenzură.

"Cred că acești oameni glumesc. Ei nu-și dau seama că reprezintă două partide de talie mică și mijlocie, care împreună nici măcar nu au numărul necesar de semnături pentru a depune o moțiune de cenzură în Parlament. Când aud cum își umflă mușchii domnul Stolojan și domnul Boc, spunând că după alegerile de la 25 noiembrie vor iniția o moțiune de cenzură, mie mi se pare pur și simplu un lucru neserios. Parcă ar fi Popeye Marinarul, care își umflă mușchii în condițiile în care spanacul a fost deja vărsat pe jos", a afirmat Geoană.

Președintele PSD a mai declarat că nu crede că PD și PLD vor fi în stare să depună o moțiune de cenzură, iar despre Guvernul Tăriceanu a spus că, dacă a scăpat de moțiunea de cenzură, va cădea "prin dezintegrare".

Mai multe știri pe www.mediafax.ro