George Clooney, implicat într-un accident de mașină

Publicat: 02 05. 2015, 18:07

George Clooney și socrul său, Ramzi Alamuddin, se întorceau acasă după o petrecere organizată pentru a sărbători ziua de naștere a surorii lui Amal Clooney, Tala.

Mașina în care se aflau cei doi bărbați a fost implicată într-un ușor accident, care s-a produs pe bulevardul Park Avenue din New York.

George Clooney și tatăl soției sale, Amal, au scăpat însă nevătămați din acest accident.

Amal Alamuddin, pe numele de dinainte de căsătorie, a devenit soția actorului american George Clooney în septembrie 2014, după o ceremonie fastuoasă, organizată la Veneția, în Italia, la care au participat mai multe celebrități din industria de divertisment, precum actorul Matt Damon și rockerul Bono.

Unul dintre cei mai cunoscuți actori americani la nivel mondial, George Clooney a câștigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul din „Syriana”, și un altul pentru cel mai bun film, ca producător al peliculei „Argo”. Pe lângă implicarea majoră în industria cinematografică, Clooney s-a dedicat și unor cauze umanitare, cum este războiul civil din Darfur, Sudan.