GIGI BECALI LA ÎNCHISOARE. Singurul regret: „Am fost fraier că m-am întors în țară”

Publicat: 21 05. 2013, 08:53
Actualizat: 21 05. 2013, 09:21

Odată cu pedeapsa de trei ani de închisoare au venit și regretele pentru Gigi Becali. Primul – că nu a rămas europarlamentar, al doilea- că a intrat în politică, al treilea- că s-a întors în țară. „Nu intram în politică, nu aveam probleme(…) Cel mai mare regret al meu este că nu am rămas europarlamentar. Un alt regret este că trebuia să stau eu să aștept sentința unde trebuia să o aștept. Am fost fraier că m-am întors în țară”, a susținut patronul Stelei, care a anunțat, din fața unui birou de la Parlament că se va preda în această seară și a făcut apel la autorități să nu-i trimită acasă mascații.

Becali a comentat, totodată, că este „o victimă a statului român” care a vrut să dea un exemplu în contextul aderării la Schengen.

„Dacă ei au crezut că o să dea drumul la Schengen cu Becali, este problema lor. Ce vrea Dumnezeu acum”, a spus el, anunțând că va contesta sentința la CEDO.

Referitor la aceasta, deputatul spune că la el „s-a negociat condamnarea între SRI și judecători”

Patronul Stelei a menționat și că toți oamenii care i-au făcut rău au avut probleme. „La ăștia trei judecători nu le doresc răul, dar dacă ei au făcut rău o să plătească. Dacă i-a pus Dumnezeu, nu o să plătească”, a menționat Gigi Becali.

Patronul Stelei a mai spus că nu i-ar fi rușine să îi ceară grațierea președintelui Traian Băsescu.  „Nu o să cer grațierea președintelui, dacă vrea să o dea bine, dacă nu, să nu o dea”, a precizat el.