GODINĂ, reacție la scandalul plăcuțelor M..EPSD. Dacă aș fi polițist de frontieră sau rutier…

Publicat: 30 07. 2018, 17:41

This browser does not support the video element.

Polițistul Marian Godină reacționează la scandalul iscat de plăcuțele M…E PSD, ridicate de Poliția Rutieră pe motiv că nu sunt legale, și spune că ceilalți colegi care l-au verificat anterior trebuie să se aștepte la o citație, asta dacă decizia de luni este una corectă.

„Dacă aș fi polițist de frontieră sau rutier și aș fi controlat celebra mașină în trafic, anterior întocmirii dosarului penal de către alți colegi, nu m-aș simți prea confortabil acum și m-aș aștepta la vreo citație.Pentru că ori colegii mei greșesc acum, ori eu am greșit când l-am lăsat pe șofer să plece. Cert e că, din păcate, urmările acestui „război” prostesc vor fi acum decontate de Poliția Rutieră”, scrie Marian Godină, pe Facebook.

Brigada Rutieră transmite că a fost întocmit dosar penal pe numele lui Răzvan Ștefănescu, românul care conduce mașina M…E PSD, pe motiv că automobilul nu are drept de circulație în țară cu acele plăcuțe, iar Biroul Interpol Stockholm a anunțat că numerele sunt valabile doar pe teritoriul Suediei.

Pe de altă parte, românul, care a rămas luni fără permis și plăcuțe, susține că a mai fost oprit de patru ori de Poliție, dar a fost lăsat să plece fără probleme. Omul cataloghează gestul ca fiind hărțuire.