Grapini: Vă liniștesc, nu mă remaniză, ca să fie clar!

Publicat: 27 09. 2013, 21:39
Actualizat: 30 03. 2019, 22:44

Ministrul pentru IMM, Mediu de Afaceri și Turism, Maria Grapini, a declarat, vineri, la Băile Tușnad, că rămâne în echipa guvernamentală, nefiind vorba despre remanierea ei și că nu are și nu a avut niciun conflict cu premierul Victor Ponta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri și Turism, Maria Grapini, le-a spus participanților la întâlnirea de lucru desfășurată, vineri, în stațiunea la Băile Tușnad, că se vor bucura în continuare de prezența ei în această calitate.

„Vreau să fiu foarte directă, știu că supăr când sunt directă, ați văzut și zilele trecute, și vă liniștesc, nu mă remaniză, ca să fie clar, deci rămân mai departe cu dumneavoastră”, a spus Grapini, în timp ce le vorbea participanților despre solidaritate și parteneriat între administrațiile locale, mediu de afaceri privat și structura guvernamentală.

Întrebată, ulterior, de jurnaliști, dacă a clarificat cu Victor Ponta problema remanierii sale din funcția de ministru, Maria Grapini a spus că nu a existat cuvântul „remaniere” în dialogul cu premierul.

„Cuvântul remaniere nu a existat în acest dialog. Nu aveam nimic de clarificat, pentru că transcriptul dezbaterii de două ore și ceva a rezolvat totul. Eu am criticat și o parte și alta – și partea privată și cea publică – și dacă unei părți a presei îi plac lucrurile spumoase și a tăiat din context, asta e. Eu îmi fac treaba încercând să aduc un plus de imagine guvernării, pentru că de aceea am acceptat să fac parte dintr-o guvernare. Fac parte dintr-o echipă, nu pot să fac nici pe turism și nici pe IMM-uri decât colaborând cu ceilalți miniștri. (…) Deci, nu am și nu a fost niciun conflict cu premierul”, a explicat Maria Grapini.