HALUCINANT. Un bărbat a bătut-o și i-a dat foc fiicei sale de 24 de ani: „A auzit totul, a venit în camera mea și a început să mă bată”

Publicat: 28 05. 2020, 13:05
Actualizat: 06 04. 2021, 22:27
HALUCINANT. Un bărbat a bătut-o și i-a dat foc fiicei sale de 24 de ani: „A auzit totul, a venit în camera mea și a început să mă bată”. foto:pixabay.com

O tânără de 24 de ani din Uganda a suferit arsuri severe, după ce tatăl său, un cleric musulman, i-a dat foc.

Potrivit Daily Star, bărbatul a bătut-o înainte să-i dea foc,  pe motivul că tânăra a decis să se convertească la creștinism.

Conform unor surse,  citate de presa internațională, fata ar fi vrut să se convertească după ce a ascultat mai multe emisiuni creștine la radio.În urma incidentului, victima a suferit arsuri severe pe o mare suprafață din corp. Atacul ar fi avut loc în locuința mătușii fetei.

A bătut-o și i-a dat foc fiicei sale de 24 de ani:

Tânăra a povestit că în timp ce se afla în casa femeii, a sunat o prietenă pentru a discuta despre creștinism.

„Mi-a povestit despre Hristos și despre calea mântuirii și l-am acceptat pe Iisus ca Domn și Mântuitor al meu. În tot acest timp am fost foarte bucuroasă, iar tatăl meu a auzit totul, așa că a venit în camera mea și a început să mă bată”, a mai spus ea.

La scurt timp, mătușa fetei a dus-o de urgență la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. Medicii au declarat că va fi nevoie de o lună, pentru ca aceasta să se poată recupera.

Un tânăr de 18 ani a violat un bărbat și i-a dat foc casei

Un  caz șocant a avut loc și în România, în luna aprilie, când un tânăr de 18 ani a fost reţinut de poliţişti după ce a violat un bărbat de 30 de ani şi apoi i-a dat foc casei, pentru a se răzbuna. Instanţa a decis arestarea agresorului.

Poliţiştii din Bacău l-au reţinut pe tânărul de 18 ani, din comuna Motoşeni, după ce a violat un bărbat de 30 de ani şi i-a dat foc casei.

„Ulterior, tânărul de 18 ani a urmărit victima până la domiciliul acesteia unde, a pătruns fără drept şi a înnoptat, împotriva voinţei bărbatului de 30 ani. A doua zi, respectiv la data de 3 aprilie, în jurul orei 18:00, în absenţa victimei, tânărul de 18 ani a revenit la locuinţa persoanei vătămate, imobil pe care l-a incendiat”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru.