Haos în primul centru comercial al orașului Sibiu. Farmacie inundată în ziua inaugurării

Publicat: 14 11. 2019, 16:49

This browser does not support the video element.

O persoană a sunat joi la 112 și a spus că la mall-ul din Sibiu a căzut un tavan din zona de restaurante. Pompierii au mers la locul indicat și au stabilit că situația nu se confirmă. O altă persoană a sunat la 112 pentru că s-a inundat o farmacie.

Reprezentanții centrului comercial au declarat, pentru MEDIAFAX, că s-a spart o conductă.

„S-a spart o conductă la o farmacie de la parter. Asta s-a întâmplat, am rezolvat problema. Se putea întâmpla oricând”, a spus reprezentantul mall-ului.

Despre situația tavanului căzut, reprezentanții mall-ului au spus că fotografia apărută a fost făcută în urmă cu o săptămână.

Mall-ul din Sibiu a fost inaugurat joi dimineața, iar primele probleme au apărut după doar câteva ore.

În plus, centrul comercial nu are încă autorizație de siguranță la incendiu.

Potrivit ISU Sibiu, a fost emis avizul de securitate la incendiu în data de 23 august 2019, iar în 13 noiembrie, miercuri, cu o zi înainte de inaugurare, operatorului economic i-a fost comunicat că în urma verificărilor făcute de ISU Sibiu în teren s-a constatat că nu au fost realizate măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite prin avizul de securitate la incendiu.

„Recepția nu a fost admisă. În aceeași zi, reprezentanții operatorului economic au depus documentele specifice obținerii autorizației de securitate la incendiu”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

O altă problemă este cea a traficului, care este sufocant în zona noului mall. Astfel, un bulevard intens circulat, care face legătura dinspre mai multe cartiere cu Spitalul de Urgență și care până acum era parcurs în 5 minute în prezent este parcurs în aproximativ 30 de minute.