Hitul „You’re beautiful” al lui James Blunt, cel mai enervant cântec din istorie

Publicat: 15 02. 2012, 09:50
Actualizat: 27 07. 2012, 08:43
Hitul "You're beautiful" interpretat de cântărețul britanic James Blunt s-a situat pe primul loc într-un top al celor mai enervante melodii din istoria muzicii, potrivit rezultatelor unui sondaj online publicat luni în Marea Britanie, informează The Sun.

Hitul "You’re beautiful" interpretat de cântărețul britanic James Blunt s-a situat pe primul loc într-un top al celor mai enervante melodii din istoria muzicii, potrivit rezultatelor unui sondaj online publicat luni în Marea Britanie, informează The Sun.

Blunt a vândut cinci milioane de albume și a câștigat două premii muzicale britanice, dar a fost și criticat din cauză că melodiile sale au fost prea mult difuzate. Melodia "You’re beautiful" s-a situat pe primul loc în topurile din 11 țări, în 2005, și s-a menținut pe primul loc timp de cinci săptămâni consecutiv în Marea Britanie.

John Sewell, de la site-ul de internet specializat în sondaje www.onepoll.com, a declarat despre "You’re beautiful": "Orice cântec care s-a menținut pe primul loc în topuri atât de mult timp începe să devină enervant".

Piesa siropoasă a lui Blunt este urmată în top de "Axel F", cântată de Crazy Frog, care s-a situat pe primul loc în topurile muzicale din 13 țări, și de "Mmm Bop", interpretată de grupul Hanson, care s-a menținut pe primul loc în topurile britanice timp de trei săptămâni, în 1997.

Topul primelor zece cele mai enervante melodii din istorie este completat de "Mr Blobby" (Mr Blobby), "Birdie Song" (The Tweets), "Shout" (Lulu), "Agadoo" (Black Lace), "Grace Kelly" (Mika), "My Heart Will Go On" (Celine Dion) și "La Macarena" (Los Del Rio). (Mediafax)