HOROSCOP, 31 martie 2020 | Gemenii muncesc mai mult decât în mod normal

Publicat: 30 03. 2020, 23:13
Actualizat: 30 03. 2020, 23:34
Nativii zodiei Rac reușesc să-și păstreze calmul, pe 19 mai 2020

Horoscopul zilei de marți, 31 martie 2020. Gemenii reușesc, marți, să se ocupe de o serie de treburi casnice, dar nu e nicio surpriză… în această perioadă de izolare în casă.

Berbec

Ziua de marți este una plină de optimism, iar viața de cuplu merge exact așa cum îți dorești. Productivitatea este și ea prezentă când vine vorba de locul de muncă.

Taur

Vrei să înveți cât mai multe lucruri, așa că îți dedici ziua în totalitate studiului. Înveți o mulțime de lucruri și îți extinzi orizonturile.

Gemeni

Muncești mai mult decât în mod normal, pentru că poți face totul din confortul oferit de propria locuință. În plus, reușești să te ocupi și de o serie de treburi casnice.

Rac

Reiei legătura cu un prieten vechi pe care nu l-ai mai văzut de mult timp. Discutați despre toate lucrurile prin care ați trecut împreună și puneți la punct un plan pentru o călătorie în viitor.

Leu

Toată atenție îți este îndreptată către un proiect la care te gândești de mult timp, dar pentru care nu ai făcut nimic în trecut. Acum este momentul.

Fecioară

Ziua de marți este despre pasiunile pe care le ai și te ocupi de toate lucrurile care îți aduc satisfacție. Astfel, reușești să elimini din stresul pe care l-ai tot acumulat în ultima vreme.

Citește horoscopul integral, pe Jurnalul.ro