HOROSCOP. Caracteristici ale zodiei balanță. De ce se spune că este cea mai echilibrată zodie din horoscop

Publicat: 30 04. 2020, 18:44
Actualizat: 07 05. 2020, 13:07
Foto: Pixabay

Nativii zodiei Balanță sunt născuți  în perioada 22 septembrie – 22 octombrie și sunt considerați cei mai echilibrați oameni. Iată câteva caracteristici ale acestora:

Persoanele care sunt zodia balanță sunt caracterizați prin echilibru, diplomație, seducție. justiție, armonie, ezitare, snobism, opoziție sau chiar inconștineță.

Zodia este guvernată de planeta Venus, metalul reprezentativ este cuprul, culoarea caracteristică este albastru / vernil, numărul norocos este 6, iar ziua norocoasă este vineri.

Nativii zodiei Balanță sunt mereu în căutarea echilibrului și își doresc corectitudine. Au nevoie de armonie și totodată au și simțul umorului bine dezvoltat.

Exercițiile fizice sunt benefice în mod deosebit pentru cei din zodia Balanță pentru că stresul și dezamăgirile pot avea un impact mare asupra lor, existând riscul să se ajungă chiar și la boală.

Întrucât balanța are nevoie de armonie, va încerca mereu să împace pe toată lumea și să creeze un echilibru. Este o bună mediatoare a conflictelor.

Întotdeauna balanța lucreză bine în echipă și va vrea să fie mereu în echipa câștigătoare.

De asemenea, atunci când ia o decizie, balanța cântărește foarte bine din toate părțile. Ține la corectitudine, are un punct de vedere foarte echilibrat, dar nu este eficientă în funcții de conducere. Balanța încearcă mereu să facă cea mai bună împresie prin deciziile pe care le ia.

Ar putea avea succes în domenii legate de muzică, dans, fotografie, radio, TV, teatru, film, arte decorative, modă sau relații publice.

Puteți citi și horoscopul de azi, 30 aprilie 2020, pentru toate zodiile.