HOROSCOP, vineri, 1 mai 2020. Planuri mari pentru Gemeni

Publicat: 30 04. 2020, 21:48
Actualizat: 07 05. 2020, 13:08

Horoscopul zilei de vineri, 1 mai 2020. Se anunță schimbări majore pentru foarte multe zodii. Iată ce ne pregătesc astrele:

BERBEC

Berbecii sunt norocoși de 1 mai. Ar putea fi vorba despre o achiziție pe care își doreau de ceva vreme să o facă și pe care în sfârșit o vor duce la bun sfârșit. Berbecii vor beneficia de reucerei în această perioadă.

TAUR

Nativii din zodia Taur au timp să se relaxeze alături de cei dragi sau de familie. Trebuie să învețe să se odihnească cu adevărat și să se deconecteze de la proiecte și serviciu.

GEMENI

Gemenii vor avea câteva discuții serioase cu cei din familie despre organizarea unei vacanțe, poate într-un loc pitoresc sau într-o locuință rurală. Este foarte posibil să le fie împărtășită dorința.

RAC

Racii se află acum într-o situație dificilă, dar nu este nevoie să ajungă la disperare pentru că vor avea doar de pierdut. Ar trebui să vadă și partea bună a lucrurilor, așa își vor da seama că nu trebuie tratat chiar totul cu seriozitate.

LEU

Leii vor să înceapă o afacere în această perioadă, dar trebuie să aibă grijă să nu se arunce spre necunoscut, doar dacă au ajutoare sigure. Prin asta vor descoperi că lucrul în echipă este benefic.

Citește continuarea…