Horoscopul zilei de joi, 16 iulie 2020. Berbecii se afirmă pe plan intelectual

Publicat: 15 07. 2020, 21:24
Astrologul Mădălina Mabole îți oferă horoscopul zilnic, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay)

Horoscopul zilei de joi, 16 iulie 2020. Nativii din zodia Rac primesc vești bune pe plan financiar, cel mai probabil o sumă importantă de bani de la o rudă.

Berbec

Te afirmi pe plan intelectual prin acumularea unor informații valoroase. Creativitatea te definește și, ca urmare, descoperi o nouă pasiune, dar reușești să te ocupi și de o serie de activități mai vechi.

Taur

Încearcă să îți acorzi un moment de răgaz pentru a-ți da seama ce îți dorești cu adevărat. Ai energia de care ai nevoie pentru a-ți duce la bun sfârșit responsabilitățile, însă nu reușești să te concentrezi.

Gemeni

Încearcă să ai mai multă încredere în tine și în abilitățile tale. Apare un conflict cu un coleg de muncă, iar tensiunea pe care o aduce această întâmplare te aruncă într-o zonă foarte sensibilă.

Rac

Primești vești bune pe plan financiar, cel mai probabil o sumă importantă de bani de la o rudă. Astfel vei elimina din stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme cu gândul la problemele financiare.

Leu

Se anunță o zi productivă, în care reușești să duci la bun sfârșit tot ce îți propui și, astfel, câștigi mai multă încredere în tine. Intuiția este prezentă pe tot parcursul zilei și ar fi indicat să o asculți.

Fecioară

Nu renunța la lucrurile pe care ți le dorești de la viitor, mai ales că te gândești din ce în ce mai serios la o afacere, iar o discuție pe care o ai cu un prieten apropiat te ajută să pui deja la punct primele detalii.

Citește horoscopul integral, pe Jurnalul.ro

Horoscopul chinezesc în săptămâna 13-19 iulie 2020. E rost de distracție pentru nativii zodiei „Iepure”

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 13-19 iulie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 13-19 iulie!

Horoscop 13-20 iulie 2020. Numerologul Mihai Voropchievici: Scorpionul este favorizat în această săptămână

În perioada 13-20 iulie fericitul zodiacului este Scorpionul, în timp ce Leul va trebui să facă față multor provocări nu prea plăcute săptămâna aceasta.

Mihai Voropchievici a intrat în atenția pasionaților de horoscop pentru previziunile sale pe care le acordă runelor (cifrelor sau semnelor magice, în funcție de fiecare semn zodiacal în parte).

În această săptămână, celebrul numerolog prevestește schimbări importante pentru Rac, Săgetător și Berbec. Și pentru Balanță este o săptămână prielnică, spune numerologul.