Hugo Chavez s-a lansat în muzică – VIDEO

Publicat: 15 02. 2012, 10:32
Actualizat: 27 07. 2012, 20:34
Președintele Venezuelei, Hugo Chavez, a lansat primul său album cu muzică tradițională venezuelană și mexicană, "Canciones de Siempre", potrivit presei locale, citată de RIA Novosti.

Președintele Venezuelei, Hugo Chavez, a lansat primul său album cu muzică tradițională venezuelană și mexicană, "Canciones de Siempre", potrivit presei locale, citată de RIA Novosti. Albumul cuprinde cântece înregistrate în timpul emisiunii sale, "Alo, Presidente", difuzată în fiecare duminică pe posturile de radio și televiziune din Venezuela.

Coperta albumului îl prezintă pe Chavez cu un microfon în mână, îmbrăcat în tradiționala sa cămașă roșie și purtând pe cap un sombrero.

În timpul emisiunii sale, liderul venezuelan, cunoscut pentru discursurile sale lungi, interpretează adesea cântece pentru a permite publicului său să se odihnească înaintea monologurilor sale.

Pentru a împiedica eventualele critici din partea adversarilor săi politici, președintele a descris albumul de debut drept o glumă făcută de ofițerul său de presă.

Chavez, unul dintre cei mai mari critici din America Latină ai administrației de la Washington, trebuie să se hotărască dacă albumul va fi pus în vânzare sau distribuit gratis.

Ascultă-l pe liderul venezuelean cântând.