IAȘI. Femeie lovită de o ambulanță pe trecerea de pietoni! Momentul a fost filmat de o cameră de bord (VIDEO)

Publicat: 19 06. 2020, 18:41
Actualizat: 19 06. 2020, 20:45
Femeie lovită de o ambulanță pe trecerea de pietoni (FOTO: Captură video)

O femeie din Iași, în vârstă de 42 de ani, fost lovită pe trecerea de pietoni de o ambulanță privată.

Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord montată pe un autoturism aflat în trafic, în acel moment.

În urma impactului, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

„Polițiștii rutieri au fost sesizați despre un eveniment care a avut loc pe raza orașului Podu Iloaiei din Iași. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că o femeie care ar fi traversat regulamentar partea carosabilă ar fi fost acroșată de un autovehicul. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoara a femeii care a fost transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inpectoratului de Poliție Judeșean (IPJ) Iași, Anca Vîjiac, citată de Digi 24.

O mamă și fiul ei au fost spulberați de TIR pe trecerea de pietoni (VIDEO cu puternic impact emoțional)

O femeie și fiul acesteia au fost spulberați de TIR pe trecerea de pietoni, la sfârșitul lunii februarie, în Buciumeni, județul Ilfov. Momentul accidentului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Cei doi au fost transportați la spital și potrivit medicilor, femeia se afla în stare gravă, iar copilul se simțea mai bine,   scria, atunci, Expresul de Buftea.

Bătrână spulberată de TIR pe trecerea de pietoni. Camerele de supraveghere au surprins cumplitul accident (VIDEO)

O bătrână în vârstă de 70 de ani a ajuns la spital în stare gravă, la începutul lunii februarie, după ce a fost lovită de un TIR pe o trecere de pietoni din Covasna.

Accidentul s-a petrecut pe Drumul Național 11 (DN11), în dreptul kilometrului 38 și a fost surprins de camerele de supraveghere.

Femeia a luat-o la fugă pe trecerea de pietoni, iar șoferul TIR-ului, care nu a încetinit, a lovit-o din plin.

Șoferul TIR-ului circula pe DN11 din direcția Brașov către Târgu Secuiesc și tracta o remorcă. Bărbatul de 24 de ani a frânat abia după ce a lovit-o pe femeie.