Ilie Năstase îl atacă pe Mugur Isărescu: A murit prematur, la 20 de ani. Dumnezeu să-l ierte!

Publicat: 24 05. 2018, 10:33
Actualizat: 04 07. 2018, 14:24

„Ne pare rău că turneul de la București a murit prematur, la 20 de ani. Vreau să îi mulțumesc domnului Isărescu și să îi spun „Dumnezeu să-l ierte”, a declarat Ilie Năstase, potrivit digisport.ro.

La finalul lui 2017, Țiriac a anunțat că va acționa în judecată BNR, după scandalul legat de Arenele BNR. Demersul a fost anunțat de magnat chiar în Parlamentul României, unde a fost însoțit de Simona Halep și Ilie Năstase. Afaceristul a depus petiții oficiale la numeroase instituții guvernamentale, în care se contestă dreptul de proprietate asupra bazei din Cotroceni.

„Sunt documente pe care noi le-am prezentat Judecătoriei București, deci începem procesul împotriva Băncii Naționale a României. Cine suntem? Suntem niște sportivi care am fost, niște sportivi care suntem și, dacă este nevoie, în următoarele săptămâni, pot să adun până la 200.000 de semnături ale sportivilor care vor fi”, explica Țiriac la acea vreme.

Inaugurate în urmă cu 46 de ani, Arenele BNR nu pot fi folosite, deoarece ISU nu a acordat aviz de funcționare din cauza tribunelor care stau să cadă.