Iliescu despre moratoriu: Am pus batista pe țambal

Publicat: 15 02. 2012, 11:01
Actualizat: 05 06. 2012, 01:32
Senatorul PSD Ion Iliescu, președinte de onoare al partidului, a declarat, astăzi, întrebat dacă a avut o discuție cu liderul Mircea Geoană după moratoriul decis la Brașov, că a stabilit împreună acesta că este bine să pună "batista pe țambal", iar după alegerile pentru PE vor putea judeca "la calm".

 

Senatorul PSD Ion Iliescu, președinte de onoare al partidului, a declarat, astăzi, întrebat dacă a avut o discuție cu liderul Mircea Geoană după moratoriul decis la Brașov, că a stabilit împreună acesta că este bine să pună "batista pe țambal“, iar după alegerile pentru PE vor putea judeca "la calm".

„Am convenit împreună că este bine să punem batista pe țambal, cum se spune. După alegeri, o să putem să judecăm la calm toate aceste lucruri“, a explicat președintele de onoare al PSD.

Întrebat dacă se impune organizarea unui Congres în PSD, Iliescu a menționat că nu el decide acest lucru. În privința organizării unui Cosiliu Național, acesta a spus că „oricum trebuie să aibă loc, pentru că nu s-a mai ținut de mult“.

Ion Iliescu a mai spus că se va implica în campania electorală a PSD în alegerile europarlamentare „în limita posibilităților" sale.

Întrebat dacă va merge în țară în campanie, Iliescu a spus: „Ei, nu o să exagerez, nu mai am 70 de ani“.

Mai mult pe www.mediafax.ro