Imaginea disperării: O asistentă medicală plânge lângă șoferul mort într-un accident

Publicat: 21 02. 2022, 13:07
Actualizat: 21 02. 2022, 18:34
Sursă foto: Facebook Alexandria/Teleorman

Un șofer de 73 de ani a murit duminică într-un accident în Teleorman, la Cosmești, iar o asistentă medicală venită la locul impactului a izbucnit în lacrimi lângă victimă. Imaginea a devenit virală și a fost distribuită de sute de persoane pe rețelele de socializare.

Durerea neputinței: Asistenta medicală de la ambulanța Teleorman, plângând la un accident mortal lângă Videle, 20 februarie 2022. ? Victima prezenta leziuni incompatibile cu viața, fără posibilitate de resuscitare. Elicopterul SMURD a fost chemat degeaba de la București. În județul nostru se petrec accidente aproape zilnic, multe fiind grave”, este textul care însoțește fotografia publicată pe grupul de Facebook „Alexandria, Teleorman România”.

Mașina a intrat într-un cap de pod

Potrivit ISU Teleorman, accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 8.50, pe raza localității Cosmești. Un autoturism a intrat într-un cap de pod, iar în interior a rămas o victimă încarcerată, șoferul în vârstă de 73 de ani.

Pentru gestionarea acestei situații de urgență, la fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Videle, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, un echipaj din cadrul SAJ Teleorman și elicopterul SMURD din municipiul București.

Din nefericire, echipajele medicale nu au putut face nimic pentru bărbatul de 73 de ani. Bărbatul a fost scos din caroseria deformată de pompieri, cu ajutorul echipamentelor de descarcerare.