Imagini de groază! Doi copilași își bat mama la îndemnul tatălui în timp ce al treilea filmează scenele șocante – VIDEO

Publicat: 05 02. 2021, 15:15
Actualizat: 05 02. 2021, 15:17

Scene de groază în județul Vrancea, unde doi copii mici își bat cu parul mama, la îndemnul tatălui, în timp ce sora lor filmează și râde a batjocură! Imagini cu puternic impact emoțional!

Imaginile video au fost postate pe Facebook și s-au viralizat rapid, multe persoane comentând la postare arătându-și indignarea față de asemenea gesturi de brutalitate.

Mama este lovită în cap, cu parul, de cei doi copii, în vârstă de 8 și 11 ani. Ulterior, cei mici, la instigarea tatălui, continuă brutalitatea față de cea care le-a dat viață, și o bat cu nuiaua peste față. Chiar dacă femeia începe să plângă și să țipe de durere, cei mici nu arată pic de compasiune și o lovesc în continuare fără nicio remușcare!

Violență fără margini într-o familie din Vrancea: Mamă schingiuită de proprii copilași!

În acest caz de o violență de nedescris, autoritățile locale s-au autosesizat și au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violența în familie. Tatăl copiilor, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore iar mama și copiii au fost internați într-un centru maternal.

„La data de 28 ianuarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugesti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara zilei de 26 ianuarie a.c., o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Jitia ar fi fost lovită de către concubinul său, un bărbat de 50 de ani. Polițiștii s-au deplasat la fața locului împreună cu lucrători din cadrul DGASPC Vrancea, iar în urma verificărilor efectuate, cei trei minori și mama acestora, au fost internați într-un centru maternal. Din cercetările preliminare a reieșit faptul că bărbatul i-ar fi instigat și pe cei doi minori ai săi, de 8, respectiv 11 ani, să exercite acte de violență asupra femeii. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violența în familie, iar față de bărbatul de 50 ani, a fost dispusă măsura preventivă de reținere pentru 24 de ore. În cursul nopții, bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, cu propunere de arestare preventivă”, transmit autoritățile.