Imagini șocante la Cluj. Un copil a fost surprins conducând un tractor – VIDEO

Publicat: 12 04. 2021, 15:58
Actualizat: 12 04. 2021, 15:59

This browser does not support the video element.

Un copil a fost filmat în județul Cluj în timp ce conducea un tractor, singur fiind în autovehicul. Imaginile au devenit rapid virale iar poliția s-a autosesizat în acest caz.

Un participant la trafic a reușit să surprindă imagini șocante în județul Cluj, acolo unde un copil conduce un tractor pe un drum public. Cu atât mai rău cu cât băiatul era singur în autovehicul, nefiind supravegheat de niciun adult.

Imaginile au fost postate pe social media, respectiv Facebook, unde s-au viralizat rapid, fapt care a dus și la sesizarea autorităților. În videoclip se poate observa cum în momentul în care băiatul își dă seama că este filmat oprește tractorul și fuge.

Incidentul a avut loc în comuna Mociu, județul Cluj, iar videoclipul a fost făcut public în urmă cu două zile, pe 10 aprilie.

Copilul s-a speriat când a văzut că este filmat conducând un tractor

„Welcome to Romania! N-am fost demult în Romania şi multe s-au mai schimbat. Se eliberează permise de conducere şi la minori”, a transmis pe Facebook cel care a făcut publice imaginile șocante.

Reprezentenații IPJ Cluj au transmis faptul că a fost deschisă o anchetă în acest caz.

Astfel de incidente au mai avut loc în România când la volanul autoturismelor se aflau minori fie aflați singuri în autoturism, fie însosiți de un adult. De exemplu, unul dintre cele mai recente s-a petrecut în decembrie 2020, în Tulcea. La momentul respectiv, minorul, în vârstă de 13 ani, conducea o mașină pe strada Nicolae Bălcescu. Când polițiștii l-au tras pe dreapta pe „șofer”, au rămas șocați să observe că este vorba despre un minor care se afla singur în mașină.

Un alt incident asemănător, însă în care viața a două persoane a fost pusă în pericol, a avut loc în iunie 2020. Atunci apăruse în spațiul public o filmare cu un copil care conducea o mașină, pe drumurile publice, în timp ce, pe scaunul din dreapta, stătea un prieten de aproximativ aceeași vârstă cu el. Se pare că evenimentele avuseseră loc în cursul lui 2019, în localitatea Putineiu, județul Teleorman.

De asemenea, la începutul lui 2020, un alt videoclip cu minor aflat l-a volan s-a viralizat pe social media. Atunci, un copil în vârstă de 14 ani se afla la volanul uneiu mașini de lux, însă în mașină se afla un adult, cel care îl filma.