Incendiu la fabrica de mezeluri Angst din Buftea. Localnicii, AVERTIZAȚI PRIN RO-ALERT să închidă geamurile

Publicat: 18 11. 2018, 12:28
Actualizat: 25 03. 2019, 21:40

Un incendiu puternic a izbucnit la fabrica de mezeluri Angst din Buftea. 16 autospeciale au fost trimise la intervenție, unde focul se întinsese pe 700 de metri patrați, anunță reprezentanții ISU București Ilfov. Pompierii au intervenit cu autospeciale cu apă și spumă și o autoscară. Incendiul a fost anunțat la numărul de urgență 112 la ora 7:45. În jurul orei 10:00, incendiul a fost deja localizat. 

Oamenii care locuiesc în zonă au fost anunțați, prin sistemul Ro-Alert, să rămână în case și să țină geamurile închise, pentru că sunt degajări de fum.

„Incendiu hala producție în orașul Buftea – Ilfov cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției, populației din zonă i se recomandă să rămână în incinte, să închidă geamurile și să nu se expună la fum. Respectați recomandările pompierilor! DSU – IGSU”, avertiza sistemul Ro-Alert, duminică dimineața, pentru locuitorii din Buftea.

„Va fi ancheta. Se pare că este un scurtcircuit de la o friteuza. Nu e o hală de mezeluri, este o hala de ready meal. Nu am văzut decât acoperișul, dar nu e dărâmată. Nu pot intra încă acolo, este fum. Totul este asigurat. Nu a pățit nimeni nimic,” a declarat Sorin Minea, patronul halei Angst, care a luat foc duminică dimineața.

Incendiul are loc la o distanță de 200 m de DN1A, iar Poliția a intervenit pentru a dirija circulația.