Incendiu la un atelier de tâmplărie de la marginea Craiovei

Publicat: 10 02. 2013, 19:24
Actualizat: 02 02. 2019, 22:39

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineață, la un atelier de tâmplărie de la marginea municipiului Craiova, iar pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea focului, trasmite corespondentul MEDIAFAX.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 9.30, la un atelier de tâmplărie din cartierul craiovean Romanești.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale stingerea flăcărilor, dar și pentru a împiedica extinderea focului la casele din apropiere.

„Detașamentul 1 Pompieri a intervenit cu trei autospeciale la locul incendiului. Este vorba despre un atelier de tămplărie și prelucrare a cherestelei, care mai avea trei anexe lipite, în total fiind vorba de o construcție de aproximativ 200 de metri pătrați. Pompierii au intervenit la timp și au izolat incendiul și împiedicat propagarea flăcărilor la trei case care se aflau în vecinătate. În interiorul atelierului se aflau aproximativ opt-nouă tone de rumeguș, dar și șase mașini de prelucrare, care au ars sau au fost afectate de flăcări”, a declarat Florin Cocoșilă, purtătorul de cuvânt Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj.

În urma incendiului, nu au fost înregistrate persoane rănite.

Pompierii vor începe o anchetă pentru a stabili cauza producerii incidentului.