Incendiu puternic la Bacău. O bătrână a fost găsită carbonizată

Publicat: 09 01. 2015, 10:54

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bacău, incendiul a izbucnit într-o bucătărie de vară a femeii de 77 de ani, după ce jarul din soba lăsată nesupravegheată peste noapte a căzut pe covorul din camera respectivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ulterior, focul s-a extins și la celelalte trei gospodării, proprietarul uneia dintre acestea sunând la numărul de urgență 112 pentru a solicita intervenția pompierilor.

ISU Bacău a trimis în zonă cinci autospeciale, printre care și o ambulanță SMURD, în condițiile în care cel care a apelat numărul 112 a precizat că în interiorul uneia dintre gospodării ar putea fi o victimă.

„În timpul efectuării acțiunilor complementare de lichidare a incendiului, într-o bucătărie de vară a fost găsit trupul carbonizat al unei femeii de 77 de ani. Pe lângă victimă, incendiul a distrus mai multe anexe și adăposturi pentru animale din cele patru gospodării cuprinse de flăcări”, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Incendiul puternic din localitatea Goiasa, care s-a manifestat pe o suprafață de peste 200 de metri pătrați, a fost lichidat de către pompierii băcăuani după mai bine de patru ore.