Incident bizar în Cernavodă: „Unde nu-i cap, vai de mașină”. Autoritățile au intervenit pentru „pescuirea” unui automobil

Publicat: 28 01. 2020, 14:27
Actualizat: 15 03. 2020, 12:23

Cernavodă a fost marți un loc plin de peripeții. Mai întâi, un cioban „s-a rătăcit” pe autostradă cu turma de oi, apoi a fost nevoie de intervenția autorităților pentru a scoate din apă un automobil.

Mai mulți pescari au avut parte de o priveliște ieșită din comun în localitatea Seimeni Mici: un autoturism s-a scufundat în lac. Imaginile au fost surprinse de un martor care a postat înregistrarea pe rețelele sociale, însoțită de descrierea: „Acum la Cernavoda. Din fericire fară victime. Unde nu-i cap vai de mașină”.

La secțiunea comentarii, martorul a menționat că pagubele pe care le va avea șoferul sunt destul de serioase, dat fiind faptul că unul dintre geamurile mașinii era lăsat: „Orice epavă ține pește. Cred că o scoate plină de pești, că avea un geam lăsat”, a scris pe Facebook Ticu Cireașă.

Nu a fost primul incident bizar din Cernavodă de astăzi. De dimineață  Autostrada A2 a fost blocată parțial, marți dimineață, de o turmă de oi, însoțită de o mașină pe avarii și câțiva măgari, care traversa podul de la Cernavodă.