Incident grav la o spălătorie din Capitală. Un bărbat a fost lovit intenționat cu mașina

Publicat: 09 09. 2021, 11:57
Foto: Captură video - Digi24

Un angajat al unei spălătorii auto din Capitală a fost lovit intenţionat cu maşina, cercetările în acest dosar fiind preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată, miercuri seara, că în parcarea unui complex comercial, un bărbat, angajat al unei societăţi comerciale a fost lovit de o maşină.

Deoarece din primele date reieşea că fapta ar fi fost comisă cu intenţie, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, informează, joi, Poliţia Capitalei.

„Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. A fost efectuată cercetarea la faţa locului şi au fost audiate mai multe persoane. În urma activităţilor investigative şi de cercetare penală a fost depistat autoturismul. De asemenea a fost stabilita identitatea unui bărbat, care posibil s-a aflat la volanul autoturismului”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Procurorul criminalist a dispus măsuri pentru depistarea autoruluişi pentru clarificarea situaţiei.

Cercetările sunt făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.