Incident șocant în Austria, unde o româncă a fost înjunghiată de iubitul irakian. Individul a atacat cetățenii și polițiștii, cu o armă de asalt

Publicat: 10 01. 2023, 09:25

This browser does not support the video element.

În Austria, în orașul Linz, a avut loc o scenă desprinsă dintr-un film de acțiune. Un bărbat de 41 de ani și-a rănit cu un cuțit partenera româncă, și nu doar atât. Acesta a amenințat și cetățenii, dar și polițiștii cu arma pe care o deținea.

Atacul asupra româncei a fost doar începutul unui șir de violențe, printre victime fiind inclusiv doi agenți de poliție, care porniseră pe urmele individului.

În final, bărbatul a fost arestat.

Câțiva martori au filmat momentele terifiante prin care trecea femeia și au postat videoclipul pe internet.

A fost surprins și momentul în care individul, înarmat cu o armă de asalt, forţează un şofer din trafic să îşi părăsească maşina.

Scena, suprinsa de un martor, este doar una dintre violentele comise de bărbatul de 41 de ani într-o singură zi.

Şirul agresiunilor a început luni dimineaţa, într-un apartament din orașul Linz, când bărbatul de origine irakiană şi-ar fi atacat cu un cuţit iubita românca.

Jurnaliştii străini citează vecini de-ai victimei, care spun că cei doi se certau des, din cauza geloziei individului.

Surse din poliţie, citate de publicaţiile austriece, spun că în locuinţă în care a avut loc atacul se afla și o copilă de 11 ani, cel mai probabil fiica româncei.

După câteva ore, agresorul s-a prezentat la locul de muncă al femeii

La câteva ore distanță, agresorul a ajuns la locul de muncă al femeii, unde l-a amenințat de această dată cu două cuțite pe unul dintre colegii iubitei sale.

Bărbatul a fugit de acolo într-o mașină, în timp ce polițiștii fuseseră deja alertați și erau pe urmele acestuia.

După ce a lovit o autospecială de poliție, a furat o armă de foc de la unul dintre agenţii răniţi în accident – o femeie de 21 de ani și un bărbat de 26.

Cu autoturismul furat sub ameninţarea armei, bărbatul şi-a continuat goană nebună, dar a provocat un accident, aşa că a încercat să fure o dubă de această dată.

Cel aflat la volan a reușit să fugă, iar polițiștii l-au găsit într-un final pe individul de origine irakiană în preajma unui hotel și, după un schimb de focuri, au reușit să-l prindă.

Anchetatorii spun că bărbatul nu e străin de problemele cu legea și că a mai fost arestat. Iubita lui, înjunghiată în spate și în stomac, dar și cei doi agenţi răniţi în accident, sunt acum în stare stabilă, potrivit Protv.ro.