Interlopul care și-a împușcat în cap iubita s-a aruncat de etaj și a murit în timp ce polițiștii încercau să-l prindă

Publicat: 18 03. 2017, 23:28
Actualizat: 03 10. 2018, 01:57

Bărbatul care a împușcat mortal o femeie și a rănit un bărbat a fost prins, sâmbătă, într-un apartament din Oradea, unde polițiștii au fost și vineri, dar nu l-au găsit. Sâmbătă, în încercarea de a scăpa, individul a încercat să sară de la etajul patru și a suferit răni grave, iar în drum spre spital, a murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat, sâmbătă seara, corespondentului MEDIAFAX că Adtian Hladii a suferit răni foarte grave după ce a sărit de la etaj.

„Polițiștii și procurorul de caz au descins într-un imobil din Oradea iar bărbatul a sărit de la etajul patru, unde se afla apartamentul în care locuia, și a suferit răni extrem de grave. A fost chemat un echipaj medical pentru acordarea primului ajutor, iar în drum spre spital bărbatul a decedat”, au spus sursele citate.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că anterior, pe numele lui Adrian Hladii se ceruse de către procurori un un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor, omor, uz ilegal de armă și port ilegal de armă.

Tânăra de 24 de ani, Dalia Duca, împușcată mortal de Hladii, a fost înmormântată sâmbătă în Oradea.