Ionel Dancă: Am votat pentru a scăpa de mizeria primarilor şi baronilor care au ţinut în sărăcie multe localităţi

Publicat: 27 09. 2020, 12:42
Foto: Mediafax

Şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a declarat că a votat „pentru a scăpa de mizeria primarilor şi baronilor care au ţinut mulţi ani în sărăcie multe localităţi şi regiuni din ţară”.

Am votat pentru a scăpa de mizeria primarilor şi baronilor care au ţinut mulţi ani în sărăcie multe localităţi şi regiuni din ţară.

Am votat cu gândul la o schimbare de direcție în localitatea mea, in Popesti-Leordeni, dar și in Bucuresti și in județele oropsite până acum de o șansă la dezvoltare și la un trai mai bun pentru fiecare român. Am votat cu gândul la o schimbare, mai ales în județele din Moldova, la Iași, Botoșani, Neamț, Bacău, cu epicentrul schimbării la Vrancea, care au acum o șansă istorică sa-și schimbe destinul politic. Am votat cu dorința de schimbare în Sudul României, în mod special la Giurgiu și la Teleorman, unde se duce o bătălie politică simbolică împotriva satrapilor de până acum. Și, nu in ultimul rând, am votat cu gândul la Argeș, unde avem șansa de a spăla rușinea județului brătienilor de a fi condus de ultimele vestigii ale comunismului din țară”, a scris Ionel Dancă, într-o postare pe Facebook.

„Se votează uşor şi în siguranţă, cu respectarea regulilor pentru protejarea sănătăţii oamenilor care au ieşit la vot. Victoria noastră va fi victoria României! ”, a mai scris Dancă

Ionel Dancă a votat în localitatea ilfoveană Popeşti-Leordeni.

Alegeri locale 2020. Rezultate EXIT POLL

11,46 % dintre alegători au votat în primele 4 ore la nivel național. În București, prezența la urne este de 8,90%. Județul Teleorman se menține pe primul loc privind procentul de alegători care și-au exercitat dreptul de vot și se apropie de 17%.

Ultimele sondaje de opinie o indică pe Gabriela Firea ca și câștigătoare la aceste alegeri locale 2020. Candidatul din partea PSD, ar urma să obțină 42% din voturile cetățenilor din Capitală. Rivalul Gabrielei Firea pentru postul de primar este Nicușor Dan, susținut de PNL și Alianța USR-PLUS. Acesta ar urma să obțină doar 35% din voturi.

GÂNDUL.RO vă va prezenta primele rezultate la vot, practic rezultatele EXIT POLL București.