IRONII. Olguța Vasilescu, despre ultimele anunțuri ale lui Arafat cu privire la coronavirus: „Deci, facem campanie electorală în familie…”

Publicat: 08 03. 2020, 19:44
Actualizat: 08 03. 2020, 19:48
Lia Olguța Vasilescu, ironii la adresa lui Arafat, pe tema coronavirusului

Lia Olguța Vasilescu a afirmat, după anunțul lui Raed Arafat că evenimentele cu un număr mai mare de 1.000 de persoane vor fi interzise, în contextul epidemiei de coronavirus, că „facem campanie electorală în familie”.

„Deci, facem campanie electorala în familie…”, a scris Lia Olguța Vasilescu, duminică, pe Facebook.

Vasilescu a anunțat, joi pe rețeaua de socializare, că Biroul Permanent Municipal Craiova a aprobat, în unanimitate candidatura ei la Primăria orașului Craiova.

Deputatul PSD a adăugat că va prezenta în următoarea perioadă echipa și programul cu care vine la primărie, care va conține o listă de investiții necesare „nu doar pentru ridicarea gradului de confort, ci și pentru a avea cel mai frumos municipiu reședință de județ din România”.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat că toate şcolile în care sunt raportate cazuri de infecţii cu noul coronavirus vor fi închise. În acelaşi timp, evenimentele cu un număr mai mare de 1.000 de persoane sunt interzise.