Italia: Un bloc în care locuiau mai multe familii de români s-a prăbușit în urma unei explozii. Un copil de 4 ani a murit

Publicat: 24 08. 2021, 16:28
Un bloc în care locuiau mai multe familii de români s-a prăbușit în urma unei explozii, la Torino / Sursă Foto: Captură - Twitter

Clădirea din apropierea stadionului Allianz din Torino, Italia, avea două etaje și 6 apartamente, dintre care 5 erau locuite, în mare parte de familii de români, relatează publicația Quotidiano. Explozia, care a avut loc marți, 24 august, în jurul orei locale 9.00, ar fi fost cauzată de o scurgere de gaze. În urma deflagrației, un copil de patru ani a decedat.

Mama copilului găsit mort a fost salvată de sub dărâmături. Are arsuri grave și a fost transportată la un spital din Torino, mai scrie sursa citată.

Dintre dărâmături mai fost scoși în viață un tânăr de 22 de ani, cu arsuri de gradul al doilea și al treilea pe jumătate din suprafața corpului și care a fost intubat, și un alt bărbat, care a stat mai mult de două ore sub dărâmături, dar a scăpat doar cu câteva vânătăi.

La ora 11.45, pompierii încă mai căutau alți supraviețuitori, după ce s-au auzit, de sub moloz, vocile altor două persoane.